Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28 Бер 2024, 18:22
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
  [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: borger  
Форум » За межами села... » Новини... » Джексона висунуто на Нобелівську премію миру
Джексона висунуто на Нобелівську премію миру
101Дата: Понеділок, 27 Лип 2009, 17:58 | Повідомлення # 1
dNb
Група: Адміністратори
Повідомлень: 280
Статус: Off-line :(

Шанувальники померлого у червні цього року Майкла Джексона запустили кампанію по висуненню співака на Нобелівську премію миру в 2010 році.
Дві онлайн-петиції з закликом визнати досягнення Джексона підписали вже більше десяти тисяч чоловік.
У петиції, складеної студентами Каліфорнійського університету, йдеться про те, що Майкл Джексон присвятив себе поширенню ідей світового єдності та любові, а також протягом всього життя особисто жертвував великі суми різним благодійним організаціям.
Так, у 1984 році Джексон отримав серйозні опіки на зйомках рекламного ролика. Отримані в якості компенсації півтора мільйона доларів він пожертвував опіковому центру. За допомогою пісні «We Are The World» Майкл Джексон зібрав 60 мільйонів доларів на благодійність, зокрема, на допомогу голодуючим жителям Ефіопії.
У 2000 році виконавець був включений в Книгу рекордів Гіннеса як поп-співак, який брав участь в найбільшій кількості благодійних проектів. Всього він підтримував 39 благодійних організацій, а також заснував власний фонд Heal The World. Майкл Джексон також надавав матеріальну допомогу постраждалим від урагану «Катріна» і терактів 11 вересня 2001 року, інформує Lenta.ru.
Якщо Джексон буде включено в список номінантів, але не отримає премії, його прихильники дізнаються про це лише через 50 років - протягом такого терміну списки зберігаються в таємниці.
Раніше повідомлялося, що на Нобелівську премію миру в 2009 році висунуті президент США Барак Обама, президент Франції Ніколя Саркозі, колишня кандидат у президенти Колумбії Інгрід Бетанкур і китайський правозахисник Ху Цзя.

Джерело: focus.in.ua



Шановні відвідувачі сайту http://kobizhcha.at.ua
В звязку з тим що створено новий сайт. Даний сайт більше не буде оновлюватись

Переходьте на наш новий сайт http://kobyzhcha.in.ua/
 
Форум » За межами села... » Новини... » Джексона висунуто на Нобелівську премію миру
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




каталог сайтів