Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25 Кві 2024, 18:45
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Січень » 7 » В нашому селi вiдкрився дитячий садок
22:54
В нашому селi вiдкрився дитячий садок
У селі Кобижча Бобровицького району Чернігівської області - найбільшому селі в Україні - на базі реконструйованої будівлі школи відкрився дошкільний навчальний заклад "Лісова казка", повідомляє УНІАН.
Заступник начальника управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Наталя Лещенко розповіла, що зусиллями виконавчої влади і органів місцевого самоврядування заклад повністю укомплектовано новими меблями, кухонним обладнанням, дитячими іграшками.
Для облаштування дитсадка з місцевого бюджету витрачено понад 150 тисяч гривень, ще майже 60 тисяч залучено спонсорських коштів.
Дитсадок розраховано на дві групи. На сьогодні до закладу зараховано 44 дитину, хоча в сільських родинах підростають майже 180 дітей дошкільного віку. Оскільки Кобижча територіально є найбільшим селом в Україні (його площа складає 1918 га), підвозити дітей до закладу буде спеціальний автобус.
Під час урочистостей з нагоди відкриття закладу, дитячому садку вручено телевізор - подарунок від голови Чернігівської державної адміністрації Володимира Хоменка.
Також Лещенко зазначила, що в перспективі в будівлі Кобижчанськой ЗОШ І-ІІ ступенів продовжаться роботи з реконструкції і відкриється ще дві групи в дитячому садку.
Крім того, за її словами, найближчим часом органи державної виконавчої влади і місцевого самоврядування району планують відкрити дошкільні навчальні заклади в двох селах Бобровицького і Чернігівського районів.
"З початку року в Чернігівській області, як і планувалося, відкрилися 10 дитячих садів", - повідомила Лещенко.
Всього в регіоні працюють понад 350 дошкільних навчальних закладів.

Переглядів: 1238 | Додав: borger | Рейтинг: 4.8/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів