Вітаю Вас Гість!
П'ятниця, 29 Бер 2024, 06:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2014 » Жовтень » 17 » У Кобижчі розбійний напад на мисливський комплекс – скоро суд
21:18
У Кобижчі розбійний напад на мисливський комплекс – скоро суд


Після завершення досудового розслідування
прокуратурою 10 жовтня 2014 року було направлено до суду акт кримінального впровадження до 5 осіб , які в травні 2014 року захотіли привласнити собі чуже майно та здійснили напад на мисливський комплекс у селі Кобижча.

Згідно з повідомленням прес-служби прокуратури Чернігівської області.


Злочинці здійснили напад та заподіяли матеріальну шкоду власнику та працівникам мисливського господарства на загальну суму майже 800 тисяч гривень. У тому числі викрали 3 автомобілі.

На лаву підсудних незабаром сядуть 5 учасників нападу. Також був шостий учасник, справу якого було відкрито окремо у звязку з розшукомУ зв’язку з завершенням досудового розслідування прокуратурою 10 жовтня направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно п’яти осіб, які в травні цього року з метою заволодіння чужим майном вчинили розбійний напад на мисливський комплекс у с. Кобижча Бобровицького району.

Повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Нападники спричинили власнику і працівникам мисливського господарства матеріальну шкоду на загальну суму майже 800 тисяч гривень. У тому числі, незаконно заволоділи трьома автомобілями господарства.

На лаву підсудних найближчим часом сядуть п’ятеро учасників розбійного нападу. Матеріали стосовно шостого учасника виділені в окреме провадження у зв’язку з його розшуком.

Переглядів: 1349 | Додав: 101 | Теги: злочин, напад, Пограбування, КОБИЖЧА, Суд | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів