Вітаю Вас Гість!
П'ятниця, 29 Бер 2024, 01:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
  [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: borger  
Форум » За межами села... » Новини... » Geely випустить найдешевший автомобіль у світі (Geely IG)
Geely випустить найдешевший автомобіль у світі
101Дата: Вівторок, 11 Тра 2010, 23:45 | Повідомлення # 1
dNb
Група: Адміністратори
Повідомлень: 280
Статус: Off-line :(

Китайський автовиробник Geely зібрався випустити найдешевший автомобіль у світі - під ім'ям - IG. Таким чином, китайці зможуть перехопити пальму першості у індійської компанії Tata Motors, що випускає знамениту недорогу мікролітражку Nano.

На автосалоні в Пекіні був показаний прототип субкомпактного двухдверного хетчбека, чиє виробництво може початися найближчим часом. Точна ціна моделі поки невідома, але за прикидками повинна скласти від 1700 до 2400 євро. Tata Nano в даний час продається за ціною приблизно в 2950 євро. У китайців є шанси потіснити індусів.

Розміри у IG крихітні - довжина складає 3170 мм, а колісна база - 2100 мм, однак це більше, ніж у японської "малятка" Toyota IQ. Китайський мікрокар побудований за формулою 2 +2, тобто, спереду будуть два повноцінних "дорослих" крісла, а на другому ряду сидінь ледве-ледве розміститься дитина. Задній диванчик буде використовуватися як місце для розміщення багажу.

Якщо все складеться вдало, то через рік-два IG почнуть випускати на заводі Geely в Ліньхае. На внутрішній ринок мікрокар буде поставлятися з бензиновим двигуном об'ємом 988 кубічних сантиметрів, що розвиває 70 к.с. и 93,5 Нм крутящего момента. і 93,5 Нм крутного моменту. Мотор приводить у рух передні колеса за допомогою варіатора.

Але це тільки початок, надалі компанія планує створити електричну версію IG. Вона повинна з'явитися десь між 2014 і 2015 роками. Силова установка включає в себе 80-сильний електромотор, який розвиває солідний крутний момент в 180,3 Нм і літій-іонну батарею. Легкий електромобіль зможе розганятися до 150 км / ч. У машини також є сонячні батареї, вмонтовані в дах, капот і передню панель, які також додають свої "п'ять копійок" в процес вироблення електроенергії. Запас ходу складе близько 150 кілометрів, причому, щоб зарядити акумулятор на 80%, буде потрібно всього 18 хвилин.

"На автосалоні прототип удостоївся похвали від відвідувачів. Серійну версію автомобіля запустять у виробництво не раніше 2012 року, а поки у нас є час для того, щоб розширити свою дилерську мережу", - сказав один з представників китайського автоконцерну.

Нагадаємо, що крім Китаю Geely продає свої автомобілі в Росії, а також у країнах СНД і Східної Європи. Зараз компанія шукає можливості для проникнення на інші ринки. ЭЕксперти кажуть, що якщо електрична версія IG надійде в серійне виробництво, то у неї є шанс з'явитися Європі та Сполучених Штатах, повідомляє Autocar.








Шановні відвідувачі сайту http://kobizhcha.at.ua
В звязку з тим що створено новий сайт. Даний сайт більше не буде оновлюватись

Переходьте на наш новий сайт http://kobyzhcha.in.ua/
 
Форум » За межами села... » Новини... » Geely випустить найдешевший автомобіль у світі (Geely IG)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




каталог сайтів