Вітаю Вас Гість!
Субота, 04 Тра 2024, 22:03
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
  [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: borger  
Форум » За межами села... » Новини... » У Києві відбудеться конкурс Міс екс-СРСР
У Києві відбудеться конкурс Міс екс-СРСР
sashok101Дата: Субота, 08 Лист 2008, 20:44 | Повідомлення # 1
Little Amin4eG
Група: Адміністратори
Повідомлень: 51
Статус: Off-line :(
17 грудня 2008 року у Києві пройде конкурс краси Міс екс-СРСР, в якому будуть брати участь дівчата з пострадянських країн, повідомляє газета Сегодня.

Куратором проекту виступив видавець українського журналу ПапараZZі, впливовий персонаж у модельному бізнесі, Валід Арфуш.

Цей конкурс Арфуш започаткував ще у минулому році, однак він тоді називався Міс СНД і був запланований на кінець року - завадили вибори у країні. У цьому році видавець вирішив відновити свій задум, зазначаєт видання.
"У минулому році конкурс називався Міс СНД, але ми подумали, що без країн Балтії це буде не те, - розповів Арфуш. - Так і з'явилося СРСР. Ми вже провели великі кастинги у ряді країн. Залишилося ще кілька, у тому числі і Україна . Причому, знімаємо не тільки відбір, але і столиці країн учасниць ".

Для участі у Міс екс-СРСР будуть відібрані 30 дівчат - по дві з кожної колишньої республіки. Кастинг в Україні відбудеться на початку грудня. А безпосередньо перед конкурсом всі учасниці зберуться у Києві на 12 днів для підготовки.

Головний приз конкурсу - $ 50 000. Ставити фінальне дійство у Палаці Україна Арфуш запросив відомого французького постановника Ніколя Брюе.

За словами Арфуша, склад журі буде зірковим, але поки що імена не розкриває. На роль ведучого розглядає Андрія Малахова і Дмитра Нагієва. Трансляція шоу відбудеться на телеканалі ICTV.

Відзначимо, що у 2006 році в Україні проходив конкурс Міс Європа. Тоді право на проведення Міс Європа-2006 і двох наступних конкурсів купили Валід Арфуш і його брат - відомий композитор Омар Арфуш. Трирічна ліцензія обійшлася братам у півмільйона доларів.

Нагадаємо, що 13 грудня відбудеться фінал міжнародного конкурсу Міс Світу, який був перенесений з Києва до столиці ПАР. За інформацією британських ЗМІ, таке рішення організатори Міс світу взяли у зв'язку з існуванням побоювань, що Росія перемкне свою увагу (з Грузії) на Україну, яка є ще одним союзником США на пострадянському просторі.

 
Форум » За межами села... » Новини... » У Києві відбудеться конкурс Міс екс-СРСР
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




каталог сайтів