Вітаю Вас Гість!
П'ятниця, 19 Кві 2024, 13:46
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
  [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: borger  
Форум » За межами села... » Новини... » Ющенко просить прокуратуру зайнятися статистикою Тимошенко
Ющенко просить прокуратуру зайнятися статистикою Тимошенко
101Дата: Понеділок, 29 Черв 2009, 23:48 | Повідомлення # 1
dNb
Група: Адміністратори
Повідомлень: 280
Статус: Off-line :(

Прокуратурі дано доручення перевірити розпорядження уряду і прем'єр-міністра, що стосуються обмеження інформаційного забезпечення щодо реальних макроекономічних показників. Про це Президент Віктор Ющенко заявив в інтерв'ю каналу Інтер.

Він пояснив: "Я звернувся до прокуратури, щоб та в невідкладному порядку розглянула всі рішення уряду, які стосувалися обмеження інформаційного забезпечення, інформаційних повідомлень українському суспільству".

Глава держави сказав: "Прокуратура зараз займається аналізом цих постанов та розпоряджень прем'єр-міністра. Я переконаний, що це неправильна, незаконна і недемократичними політика. Нація має право знати, що відбувається".

На думку Президента: "Ми говоримо про падіння, якого немає, на жаль, у жодної іншої економіки. Заборгованість Нафтогазу за 5 місяців зросла більше, ніж за попередні 17 років разом узятих".

"Якщо ми говоримо про проблеми, які є в металургії, в хімії - все комбінати коштують. За ціною 360 дол за 1000 куб. М газу ці заводи працювати не будуть. Вони ніколи не будуть конкурентними", - підкреслив В. Ющенко.

Він також повідомив, що за 5 місяців бюджет переглянутий у бік зменшення на 7 млрд: "колосальний негативний удар по економіці зроблено тим, що 12 млрд списано податків заздалегідь ... 15 ммлрд простроченого і некомпенсованих ПДВ. Це не якісь технічні прорахунки, це глобальні дефекти у баченні національної економіки ".

Нагадаємо, що Держкомстат заявив про те, що оприлюднить перші дані про динаміку валового внутрішнього продукту (ВВП) в 2009 році в кінці червня - на 90 день від звітного періоду, яким є I квартал. У Мінекономіки такий крок пояснили низькою точністю щомісячних звітів. У свою чергу представники опозиції припустили, що на комітет чиниться тиск з боку Кабміну.

Як повідомлялося, у лютому цього року уряд відмовився від оперативного розрахунку динаміки ВВП за підсумками місяця, зберігши щоквартальну статистику цього показника.

Джерело: minprom.ua



Шановні відвідувачі сайту http://kobizhcha.at.ua
В звязку з тим що створено новий сайт. Даний сайт більше не буде оновлюватись

Переходьте на наш новий сайт http://kobyzhcha.in.ua/
 
Форум » За межами села... » Новини... » Ющенко просить прокуратуру зайнятися статистикою Тимошенко
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




каталог сайтів