Вітаю Вас Гість!
Неділя, 19 Тра 2024, 00:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Січень » 10
18/12/2008 В Чернігівської області з бази відпочинку " Эко-Дніпро", розташованої неподалік від села Сорокошичи Козелецкого району, на моторному човні "Прогрес" два киянина відправилися на риболовлю в Київське водоймище.
Ранком наступного дня в райвідділ МНС зробив сигнал про зникнення 36- літнього Сергія Аргукова й 42- літнього Олега Антощенко. Пошукова група в складі трьох рятувальників МНС і єгеря, що знає місцевість, направилася по четырехсантиметровому шарую льоду розшукувати зниклих. Заважала пошуку морозна вітряна погода й короткий світловий день, повідомив Андрій Хожайнов, помічник начальника ГУ МНС у Чернігівській області.
Через 8 годин розшукових робіт у темряві на одному з островів були виявлені потерпілі. Вони заблудилися, а на повернення в них не вистачало пального. Один із чоловіків впав у крижану воду. Рятувальники надали першу медичну допомогу й доставили потерпілих на базу відпочинку.
Переглядів: 839 | Дата: 10 Січ 2009 | Рейтинг: 5.0/1

31 грудня в 3 години ранку на пропускному пункті "Нові Яриловичi" (Чернігівська область), прикордонники затримали чоловіка, який намагався провезти через україно-російську границю унікальне видання Нового Завіту, 1888 року випуску.

Контрабандист намагався перетнути границю по "зеленому коридору", однак викликав підозри стражів контролю, і його автомобіль був спрямований на більш ретельний огляд. У результаті виявилося що чуття не підвело прикордонників, в автомобілі контрабандиста була виявлена унікальна книга, яку він забув задекларувати.

Щодо порушника була порушена адміністративна справа по статті 399 Митного кодексу України "Порушення порядку проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю".

Раритетна книга вилучена й передана на експертизу. Захід відповідальності порушника буде визначений після одержання висновків експертів щодо історичної цінності видання.

Переглядів: 968 | Дата: 10 Січ 2009 | Рейтинг: 4.7/15

Мер міста Ніжин Чернігівської області Михайло Приходько, який 15 грудня був затриманий при одержанні хабара, обвинувачується в незаконнім наданні дозволів на приватизацію банно- оздоровчого комплексу представникові одного з київських товариств із обмеженою відповідальністю. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив начальник Державного департаменту по боротьбі з економічною злочинністю МВС України Леонід Скалозуб.

За його словами, під час проведення оперативних дій також були затримано два посередники в передачі хабара мерові. Один з них - директор місцевого ринку "Прогрес", іншої - рідний брат мера Віктор Приходько, керуючий філією одного з банків.

Як відзначив Скалозуб, під час огляду службового автомобіля Приходько були вилучено 19500 дол. і додатково під час зовнішнього огляду безпосередньо в мера було вилучено 3250 грн.

Як відзначив Скалозуб, усього на даний час задокументоване одержання Приходько хабарів на загальну суму 55 тис. дол.

Як відзначив начальник деп ... Читати далі

Переглядів: 937 | Дата: 10 Січ 2009 | Рейтинг: 5.0/6

У Чернігівській області епідемія грипу можлива у другій половині січня. Про це повідомив начальник управління охорони здоров'я Чернігівської міської ради Юрій Бойко.
За його словами, Чернігівська область входить до десяти українських областей, що розглядаються Інститутом грипу та вірусних захворювань як індикатори виникнення епідемії. Фахівці установи прогнозують масові захворювання на грип саме у другій половині січня.
"На сьогодні у області епідемії грипу немає. Є сезонне підвищення застудних захворювань серед дітей 5-7 років. У дитячих поліклініках щоденно фіксують 10-15 випадків застуди з підвищеною температурою, однак це поки що не епідемія", - сказав Ю.Бойко.

Він також зазначив, що наразі немає потреби продовжувати шкільні канікули та оголошувати карантин.

Джерело:Синельник Ірина

Переглядів: 838 | Дата: 10 Січ 2009 | Рейтинг: 5.0/7


каталог сайтів