Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02 Тра 2024, 05:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Лютий » 12 » Самогон, самогон, хто тебе не гонить...
12:27
Самогон, самогон, хто тебе не гонить...
Боротьба із самогоноварінням для співробітників Чернігівського райвідділу внутрішніх справ стала одним з пріоритетних напрямків діяльності, не менш важливим ніж інші стрижневі завдання з охорони правової сфери. Адже аналіз скоєних протягом останніх років злочинів та правопорушень дає підстави зробити незаперечний висновок про те, що абсолютна більшість з них скоюється в стані алкогольного сп'яніння.
При цьому, як не прикро це констатувати, сьогодні придбати спиртне не становить ніяких труднощів навіть для неповнолітніх - ще з огляду на те, що вказаного продукту вдень і вночі є вдосталь у продажу не лише в магазинах, але й у тих, хто виготовляє його в домашніх умовах. Любителі оковитої, крім того, ризикують купити у самогонників смертельно небезпечну рідину з різноманітними домішками. Сумна статистика отруєнь сурогатним алкоголем та недоброякісним спиртним домашнього виробництва зростає. Протягом минулого року працівниками міліції виявлено та задокументовано близько 200 фактів незаконного зберігання та збуту самогону, за якими порушено 2 кримінальні справи. Із незаконного обігу вилучено понад чотириста літрів самогону. Складено більше 1300 протоколів за порушення антиалкогольного законодавства. Міліціонери стягли з правопорушників штрафів більше ніж на 9 тисяч гривень.
Так, нещодавно на виконкомі Анисівської сільської ради за участю правоохоронців розглядалося питання виготовлення та збуту самогону. З цього приводу запросили місцеву самогонницю, відому в колах любителів оковитої. Жителі села були настільки обурені поведінкою жінки, що навіть до сільської ради написали заяви з цього приводу.

Переглядів: 782 | Додав: borger | Рейтинг: 4.8/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів