Вітаю Вас Гість!
Неділя, 05 Тра 2024, 20:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2010 » Квітень » 26
Державтоінспекція Чернігівської області заради гарантування безпеки учасників дорожнього руху, враховуючи усі фактори, що негативно впливають на стан аварійності урізноманітнила комплекс профілактичних заходів.

Так, з 14 по 22 квітня 2010 року на території Чернігівської області проводиться загальнодержавна операція під умовною назвою „Форсаж”.

Про це «Високому Валу» повідомила прес-служба Державтоінспекції Чернігівської області.

Метою проведення чергових профілактичних заходів ДАІ є виявлення автомобілів, що переобладнанні з метою отримання максимальних динамічних характеристик (форсування двигунів, встановлення двигунів не передбачених конструкцією для даної моделі, встановлення „прямоточних” глушників тощо).

Одночасно працівники Державтоінспекції попереджають проведення на вулицях міст так званих гонок, що нерідко призводять до трагічних наслідків.

Правилами дорожнього руху такі змагання кваліфікуються як масові порушення ПДР групою водіїв транспортних засобів. Як ... Читати далі

Переглядів: 792 | Дата: 26 Кві 2010 | Рейтинг: 0.0/0

У м. Бобровиця по вул. Дзержинського біля буд. № 35 о 18 год. 18 квітня водій автомобіля Mercedes 260Е, рухаючись в напрямку с. Рудьківка, здійснив наїзд на велосипедиста.

Той рухався попереду автомобіля та почав раптово змінювати напрямок руху.

Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні.

Про це Високому Валу повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій та питань захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області.

В смт Куликівка на вул. Щорса о 18 годині 18 квітня водій автомобіля ГАЗ-31105 здійснив наїзд на неповнолітню велосипедистку, 1997 р.н.

Вона рухалась в зустрічному напрямку та почала раптово здійснювати маневр розвороту.

Внаслідок пригоди велосипедистка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Куликівської центральної районної лікарні.

Переглядів: 791 | Дата: 26 Кві 2010 | Рейтинг: 0.0/0

У річці Бистриця, в містечку Бобровиця виявлено тіло жителя м. Бобровиця, 1957 року народження. Він зник 13 листопада 2009 року.

Про це Високому Валу повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій та питань захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області.

На тіло натрапили о 9 годині 20 хв. 13 квітня.

Причина смерті встановлюється.

Переглядів: 761 | Дата: 26 Кві 2010 | Рейтинг: 0.0/0


каталог сайтів