Вітаю Вас Гість!
Субота, 20 Кві 2024, 09:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2013 » Жовтень » 28
Готувати санчата влітку закликає народна мудрість. І недарма, адже думати про власну безпеку потрібно заздалегідь.
Щоб максимально зменшити ризик виникнення пожежі від опалювальних приладів, до початку опалювального сезону необхідно ретельно перевірити, чи відповідають печі, інші опалювальні прилади та їх облаштування правилам пожежної безпеки. Зокрема, згідно з нормами вони повинні мати протипожежні розриви від горючих конструкцій, підлога з горючих матеріалів під топковими дверцятами має бути захищена металевим листом розміром 0,7x0,5 м, що розташовується своїм довгим боком уздовж печі. На горищах усі труби і стіни, в яких проходять димові канали, повинні бути заштукатурені та побілені, а ні в якому разі не обклеєні шпалерами, аби можна було чітко побачити тріщини та пошкодження, що можуть з’являтись у процесі експлуатації.
Перевіряти димар - комин господарям слід не рідше двох разів на рік.
Як прочистити димар - пічну трубу? Роботу цю починають зверху, з даху. П ... Читати далі
Переглядів: 622 | Дата: 28 Жовт 2013 | Рейтинг: 0.0/0


каталог сайтів