Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18 Кві 2024, 02:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » Архів новин
Вранці 01.03 в Кобижчі пролунав вибух. Сталося це десь біля 7-00 ранку в одному з будинків на вулиці Кашталянівка. Причина вибуху - витік природнього газу. За неофіційними данними, вибух стався в момент того як господарка ввімкнула світло. Будинок повністю зруйновано. Господарка була в будинку сама, її було госпіталізовано до районної лікарні з тяжкими опіками. Пізніше було доправлено до Чернігівської обл. лікарні.
Переглядів: 832 | Дата: 01 Бер 2009 | Рейтинг: 4.2/5

Щиро вітаємо користувачів нашого сайту із справжнім чоловічим святом, історія якого сягає початку минулого століття,— Днем захисника Вітчизни!

23 лютого – визначна дата для всіх чоловіків, хто колись мав честь носити погони і військову форму, а також – для всіх жінок, які з тривогою і гордістю чекали на повернення з лав Збройних сил своїх синів, братів, коханих.

Ми виросли з цим святом, дорослішали й мужніли, беручи за приклад історію свого народу та його найкращих представників.

Попри зміну часів і політичних систем, нині 23 лютого, як і десятиліття тому, асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.

Тому сьогодні вітаємо всіх користувачів нашого сайту зі святом. Здоров’я, витримки й нових фахових висот, щастя і родинного затишку кожному з вас!

... Читати далі
Переглядів: 689 | Дата: 23 Лют 2009 | Рейтинг: 5.0/1

В Черниговской области на берегу Десны пропал 22-летний парень. В компании бывших одноклассников он отмечал очередную годовщину окончания школы.
Интернет-страница жителя Чернигова Андрея Кондратенко уже трое суток не отвечает на сообщения друзей. 22-летний парень исчез на берегу Десны во время встречи с бывшими одноклассниками. После пятилетней разлуки со школой друзья решили собраться на небольшой речной базе.
Артем, житель города Чернигова: “Мы подошли к двенадцати часам на школу, зашли в магазин, а потом отправились на базу. Туда мы пришли к полтретьего и девчонки пошли накрывать на стол, а мы начали делать шашлыки. В это время все пацаны находились возле мангала. Мы разговаривали, делали шашлыки”.
Артем – старый друг Андрея. Вспоминает, как он время от времени покидал компанию и говорил с кем-то по телефону. А потом пропал.
Артем, житель города Чернигова: “Вышел на берег реки постоять, покурить и видел, как недалеко, метров 60 кто-то плескается в воде. В ... Читати далі
Переглядів: 795 | Дата: 19 Лют 2009 | Рейтинг: 5.0/3

Как сообщает департамент Государственной службы по борьбе с экономической преступностью МВД Украины, постановление об отстранении от занимаемой должности Нежинского городского головы 18 декабря 2008 года Генеральная прокуратура Украины направила для выполнения в Нежинский городской совет.
Мэр Нежина был задержан в декабре 2008 года "с поличным" - при получении взятки в размере 20 тысяч долларов США от представителя столичного общества с ограниченной ответственностью за выдачу разрешения на приватизацию нежилого помещения (банно-оздоровительного комплекса).
Во время проведения оперативно-разыскных мероприятий также были задержаны двое посредников, через которых председатель горсовета требовал и получил взятку - директор государственного коммунального предприятия и управляющий местным филиалом коммерческого банка (родственник председателя горсовета).
Переглядів: 882 | Дата: 19 Лют 2009 | Рейтинг: 5.0/2

Боротьба із самогоноварінням для співробітників Чернігівського райвідділу внутрішніх справ стала одним з пріоритетних напрямків діяльності, не менш важливим ніж інші стрижневі завдання з охорони правової сфери. Адже аналіз скоєних протягом останніх років злочинів та правопорушень дає підстави зробити незаперечний висновок про те, що абсолютна більшість з них скоюється в стані алкогольного сп'яніння.
При цьому, як не прикро це констатувати, сьогодні придбати спиртне не становить ніяких труднощів навіть для неповнолітніх - ще з огляду на те, що вказаного продукту вдень і вночі є вдосталь у продажу не лише в магазинах, але й у тих, хто виготовляє його в домашніх умовах. Любителі оковитої, крім того, ризикують купити у самогонників смертельно небезпечну рідину з різноманітними домішками. Сумна статистика отруєнь сурогатним алкоголем та недоброякісним спиртним домашнього виробництва зростає. Протягом минулого року працівниками міліції виявлено та задокументовано близько 200 фактів не ... Читати далі
Переглядів: 778 | Дата: 12 Лют 2009 | Рейтинг: 4.8/4

За підсумками 2008 р. зовнішні причини смерті традиційно зайняли третє місце в загальній структурі причин смертності населення області (після хвороб системи кровообігу та новоутворень).
За 2008 р. в області зареєстровано смерть 23784 осіб. При цьому кожний одинадцятий загинув від отриманих травм. Із загальної кількості померлих від цього класу причин 99,2% загинули в побуті.
У порівнянні з 2007 р. кількість загиблих у побуті зменшилася на 6,3%. При цьому в міських поселеннях зафіксовано зменшення на 9,0%, у сільській місцевості - на 4,0%.
Рівень смертності від побутового травматизму склав 180,8 випадка в розрахунку на 100 тис. жителів. У сільській місцевості він значно вищий, ніж у міських поселеннях (256,9 та 133,4 відповідно). А взагалі показник характеризується значними територіальними відмінностями й коливається від 98,0 померлих на 100 тис. жителів у м.Чернігові до 282,1 – у Городнянському районі.
Майже чверть випадків загибелі людей у побуті (476) стал ... Читати далі
Переглядів: 916 | Дата: 12 Лют 2009 | Рейтинг: 3.3/3

Нещодавно на Чернігівщині в рамках Всеукраїнської молодіжної акції "Молодь єднає Україну” проходив Міжрегіональний молодіжний форум, присвячений героїко-патріотичному вихованню підростаючого покоління.
До участі у форумі запрошені молодіжні делегації Черкаської, Кіровоградської, Вінницької, Львівської областей та представники молодіжних громадських організацій, молоді депутати, студентство Придесення.
29 січня у День подвигу Героїв Крут учасники форуму оглянули вагони-музей і поклали квіти до Меморіалу. Наступного дня в обласній державній адміністрації з учасниками форуму зустрівся заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько.
У вітальному слові Володимир Приходько зазначив, що оволодіння молоддю системою національних і загальнолюдських цінностей, усвідомлення своєї причетності та відповідальності за долю народу України є одним з пріоритетів діяльності органів виконавчої влади.
Виступаючи перед присутніми, начальник управління ... Читати далі
Переглядів: 706 | Дата: 05 Лют 2009 | Рейтинг: 5.0/1

Протягом 2008 року на обліку в центрах зайнятості області перебувало 1280 сімей, в яких офіційно не працювало два або більше членів (3208 осіб), 376 одиноких незайнятих громадян, 94 одинокі особи, що мають на утриманні неповнолітніх дітей - загалом 3,7 тис.осіб (на 7,1% більше проти аналогічного показника 2007 року). Збільшення є наслідком росту загальної реєстрації незайнятих громадян в службі зайнятості через фінансово-економічну кризу.
Внаслідок роботи служби зайнятості у напрямку розгортання активних програм сприяння зайнятості протягом року працевлаштовано 834 безробітні особи зазначеної категорії, в т.ч. 76 осіб - шляхом надання дотацій роботодавцям з Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, 45 безробітних отримали одноразово усю належну їм допомогу по безробіттю для організації власної справи. Набувало нових професій 373 безробітні особи цієї категорії (на 10% більше, ніж рік тому), 701 особа була залучена до оплачувани ... Читати далі
Переглядів: 911 | Дата: 05 Лют 2009 | Рейтинг: 5.0/1

Шановні випускники Кобижчанської школи №2 (Савинці)!!!
Педагогічний та учнівський колективи школи запрошують всіх Вас на традиційну зустріч випускників всіх поколінь, яка відбудеться 24 травня 2009 року, у приміщенні школи, за адресою вул. Кашталянівка, 158.
Ювілейними в цьому році є випуски 1959, 1964, 1969, 1974, 1979, 1984,1989,1994,1999, 2004 років.
А школа та школярі будуть раді кожному, хто завітає на свято.
Переглядів: 878 | Дата: 05 Лют 2009 | Рейтинг: 5.0/5

У Чернігівській області солдат строкової служби покінчив життя самогубством, повідомляє «Інтерфакс-Україна».
Як повідомили у вівторок в Міністерстві оборони України, інцидент відбувся 30 січня.
За словами співбесідника агентства, під час несення служби в добовому наряді в арсеналі командування сил підтримки Збройних сил України зник військовослужбовець. Після цього була піднята загальна тривога.
В цей час поступив телефонний дзвінок з Ічнянського району Чернігівської області з інформацією про знаходження тіла обгорілого солдата на одній із ліній електропередач.
На місце події виїхала група військових і електриків, які зняли тіло з лінії електропередач.
При загиблому виявлена передсмертна записка, зміст якої не уточнюється. «За попередніми даними, це самогубство», - сказав співбесідник агентства, додавши, що про причини, що спонукали солдата піти на це, говорити рано, йде слідство.
Переглядів: 744 | Дата: 04 Лют 2009 | Рейтинг: 2.0/5

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 »

каталог сайтів