Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 19 Бер 2024, 04:24
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
  [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]


Форум » Правила форуму
Правила форуму

Дані правила діють на всій конференції. У окремих розділах і форумах конференції можлива наявність власних правил, які уточнюють і деталізують правила поведінки в них. При цьому дані правила залишаються обов'язковими у будь-якому випадку.

Правила вводяться для створення комфортної і конструктивної атмосфери спілкування. Якщо Вас не влаштовує встановлена форма спілкування, утримуйтесь від участі в даній конференції.

I. Реєстрація користувачів.

  1. Реєструючись на форумі, користувач погоджується виконувати дані Правила.
  2. Для реєстрації на форумі користувач повинен надати адресу електронної пошти, що діє. Ми гарантуємо конфіденційність вказаної інформації.
  3. Вибір імені користувача (nickname) є вашим винятковим правом. Адміністрація залишає за собою право прийняти заходи до припинення використання nickname, якщо його використання порушує загальноприйняті моральні і етичні норми або є образливим для інших користувачів форуму. Заборонена реєстрація nickname, схожих з такими, що вже існують до міри, які можуть ввести в оману інших користувачів форуму.
  4. Заборонена багаторазова реєстрація одним користувачем, незалежно від цілей, з якими така реєстрація проводиться. Дане порушення є украй серйозним і веде до блокування всіх облікових записів.
  5. Якщо ви не проявляєте активність на форумі протягом 3х місяців, ваш обліковий запис може бути видалений.

II. Порядок поведінки на форумі.

  1. Спілкування на форумі будується на принципах загальноприйнятої моралі і мережевого етикету.
  2. Строго заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, в незалежності від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані. У тому числі при підміні букв символами.
  3. Категорично забороняється будь-яка реклама, у тому числі реклама інтернет-проєктів (за винятком випадків попереднього узгодження з адміністрацією).
  4. Ваш підпис на форумі не може бути довше за 2-ва рядки. До неї пред'являються ті ж вимоги, що і до повідомлень на форумі.

III. Публікація повідомлень.

  1. Назва теми має бути інформативною, максимально чітко відображаючи сенс проблеми.
  2. Перед створенням нової теми переконаєтеся, що ви створюєте її у форумі відповідної тематики, а також намагайтесь переконатися в тому, що дане питання не обговорювалося раніше.
  3. Заборонено створення однакових тем в різних розділах і розміщення однакових по сенсу повідомлень в різні теми.
  4. Намагейтесь не робити граматичних помилок в повідомленнях – це створить негативне враження про вас.

IV. Стосунки між користувачами і адміністрацією.

  1. У своїх діях адміністрація форуму керується здоровим глуздом і внутрішніми правилами управління форумом.
  2. Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму, призначеного для обговорення всіх аспектів роботи порталу і всього форуму.

Адміністрація залишає за собою право змінювати правила з подальшим повідомленням про це користувачів форуму. Всі зміни і новації на форумі проводяться з врахуванням думок і інтересів користувачів.





каталог сайтів