Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29 Кві 2024, 08:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Січень » 10 » Хабар меру Ніжина
15:09
Хабар меру Ніжина
Мер міста Ніжин Чернігівської області Михайло Приходько, який 15 грудня був затриманий при одержанні хабара, обвинувачується в незаконнім наданні дозволів на приватизацію банно- оздоровчого комплексу представникові одного з київських товариств із обмеженою відповідальністю. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив начальник Державного департаменту по боротьбі з економічною злочинністю МВС України Леонід Скалозуб.

За його словами, під час проведення оперативних дій також були затримано два посередники в передачі хабара мерові. Один з них - директор місцевого ринку "Прогрес", іншої - рідний брат мера Віктор Приходько, керуючий філією одного з банків.

Як відзначив Скалозуб, під час огляду службового автомобіля Приходько були вилучено 19500 дол. і додатково під час зовнішнього огляду безпосередньо в мера було вилучено 3250 грн.

Як відзначив Скалозуб, усього на даний час задокументоване одержання Приходько хабарів на загальну суму 55 тис. дол.

Як відзначив начальник департаменту, інформація про протиправні дії мера надходили в міліцію протягом 2005-2008 років у численних зверненнях від громадян, юридичних осіб, депутатів.
Ніжинський міський голова незаконно використовує бюджетні кошти, незаконно надає переваги різним структурам, крім того, має зв'язку із кримінальними колами, затверджує працівник МВС.


Переглядів: 934 | Додав: Yolko | Рейтинг: 5.0/6
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів