Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29 Кві 2024, 05:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Січень » 30 » Чернігівський комісаріат та ряд інших військових частин області відключають від світла
12:45
Чернігівський комісаріат та ряд інших військових частин області відключають від світла
Сьогодні, 29 січня, у кількох гарнізонах по всій території України склалася складна ситуація з енергопостачанням.
Енергопостачальні кампанії декількох областей України, незважаючи на невеликі суми боргу, відключають від світла військові частини та установи Збройних Сил, забезпечення яких електроенергією є вкрай важливим для виконання завдань із захисту держави.
Так, по обіді 28 січня представниками ВАТ ЕК “Чернігівобленерго” розпочалися відключення від електропостачання військових частин, які несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави – радіолокаційного підрозділу військ протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України та окремого полку спеціального призначення. Їхні борги за постачання електроенергії складають 8 та 38 тисяч гривень відповідно.
Відключено і Чернігівський обласний військовий комісаріат та збірний пункт, які заборгували лише 3 тисячі гривень. Варто зазначити, що на території останнього розміщується 156-й Територіальний центр комплектування військової служби за контрактом, а також міська і обласна медичні комісії, які на даний час проводять приписну кампанію юнаків 1992-го року народження.
Сьогодні ж ВАТ ЕК “Чернігівобленерго” планує відключити від електропостачання окремий лінійно-вузловий полк зв’язку, а також Територіальне управління “Північ” Сухопутних військ ЗС України.
Періодичних відключень зазнають й інші військові частини і навіть стратегічні об’єкти, що дислокуються на території Чернігівщини. Зокрема, вкрай проблемна ситуація спостерігається у Ніжині, Прилуках, Гончарівському та Ічні.
Особливого занепокоєння викликає періодичне відключення від електропостачання об’єктів 6-го Арсеналу Командування сил підтримки ЗС України, що розташований в Ічнянському районі Чернігівщини. Цей арсенал є одним з найбільших серед усіх баз, арсеналів і складів зберігання ракет і боєприпасів у Збройних Силах України. На території цього стратегічного об’єкту зберігається уся номенклатура боєприпасів, 70% з яких є непридатними для подальшого використання і потребують утилізації

Переглядів: 1358 | Додав: borger | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів