Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 14 Тра 2024, 23:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Березень » 18 » У Ніжині ліквідовано міні-цех з виробництва контрафактних дисків
14:08
У Ніжині ліквідовано міні-цех з виробництва контрафактних дисків
У місті Ніжині Чернігівської області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю спільно з колегами відділу протидії торгівлі людьми виявили та припинили діяльність чергового підпільного цеху з тиражування контрафактної аудіовізуальної продукції.
Під час огляду нелегально облаштованого приміщення було виявлено та вилучено два комп'ютери, обладнані подвійною кількістю пристроїв для запису компакт-дисків. На жорстких дисках вилучених комп'ютерів правоохоронці виявили понад три тисячі готових образів DVD-дисків, які пристосовані для швидкого запису, серед них — порнографія та твори, що пропагують насильство.
Вилучено також один принтер для виготовлення поліграфії, обладнаний безперервною подачею чорнил, понад тисячу DVD-дисків з аудіовізуальними творами, 919 коробок для їхньої упаковки, 479 чистих дисків.
У результаті оперативних заходів було задокументовано факти розповсюдження такої продукції 34-річним мешканцем міста Ніжина.
Сума вилученого майна та завданих збитків правовласникам становить майже 80 тисяч гривень.
За даним фактом порушено кримінальну справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 203 ч. 1 (зайняття видами господарської діяльності, щодо яких є спеціальна заборона, встановлена законом) КК України.

Слідство у цій справі триває, повідомляє ДЗГтаМД МВС України.


Переглядів: 696 | Додав: borger | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів