Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 14 Тра 2024, 07:55
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Березень » 20 » Циганський барон шість років тримав чоловіка у рабстві
11:22
Циганський барон шість років тримав чоловіка у рабстві
У Ніжині в оселі неофіційного ромського барона знайшли 6 мішків марихуани та 32-річного чоловіка, якого родина барона тримала шість років у рабстві. Раба випадково виявила міліція під час обшуку в оселі, де зберігалося 12 кілограмів марихуани.
У полоні чоловік виконував усю чорну роботу по господарству - дивився за тваринами, працював на будівництві, проте плати не отримував, розраховувалися з ним об'їдками з господарського столу. В чоловіка скалічені ноги, його били палицями, щоб не втік. Спати, за його словами, не давали, одразу били по голові.
Повернутися додому Микола боїться, упевнений, що його будуть переслідувати колишні господарі. Зараз він знаходиться у відділку міліції.
Яку кару за рабство понесе родина невідомо, але за зберігання наркотиків їм відповісти доведеться, запевнили у міліції. За словами керівника кримінальної міліції м. Ніжина Володимира Бойка, в оселі знайдено 12 кілограмів марихуани вартістю 240 тисяч гривень та пістолет іноземного виробництва калібру 9 мм.

За зберігання наркотиків у особливо великих розмірах із метою збуту правоохоронці затриманого чекає на 8-12 років позбавлення волі з конфіскацією майна


Переглядів: 779 | Додав: borger | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів