Вітаю Вас Гість!
Субота, 18 Тра 2024, 12:44
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Квітень » 21

Христове воскресіння

«Свято свят і торжество торжеств», — так іменують Великдень православні християни. Цього дня весь християнський світ відзначає воскресіння Ісуса Христа з мертвих — подію, яка стала символом перемоги добра над злом, світла — над темрявою.
Новозавітний, християнський Великдень був установлений апостолами після Хресної смерті й воскресіння Ісуса Христа як свято виходу з життя гріховного і знайдення життя вічного.

Ворота раю відкриті

Того, хто помре на Великдень, вважають дуже щасливим, бо саме цього дня ворота раю відкриті, й душа без усякого суду потрапляє туди.
Вважають, що у Великодню ніч відкриваються всі земні скарби, які світяться на землі чарівними вогниками, проте побачити їх може лише дуже мала дитина, помисли якої чисті.

Чистий четвер

Шанованим днем є останній четвер, що передує Великодню — чистий, або Великий четвер. Цього дня потріб ... Читати далі

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 758 | Дата: 21 Кві 2009 | Рейтинг: 5.0/1

У Чернігівській області через паводок вже місяць відсутнє транспортне сполучення з 8 населеними пунктами в трьох районах регіону.
“Наразі у верхів’ях Дніпра і Десни триває формування піків весняного паводку, а на великих річках на території області відзначаються незначні коливання рівнів води”, – зазначили в управлінні.
У Менському районі з середини березня на період проходження паводку тимчасово припинено функціонування поромних переправ на р. Десна біля смт Макошине, с. Максаки і с. Куковичі, внаслідок чого відрізані водою від райцентру 4 населені пункти (с. Остапівка, с. Червоний Маяк, с. Червоні Луки, селище Куковицьке). Населення переправляється через річку за допомогою човнів. Крім того, жителям с. Остапівка дозволено перехід по залізничному мосту. Транспортне сполучення здійснюється по об’їзних дорогах.
У Городнянському районі в результаті негативної дії паводкових вод на дороги порушено сполучення по мосту через р. Снов між с. Великий Дирчин і с. Малий Дирч ... Читати далі
Переглядів: 719 | Дата: 21 Кві 2009 | Рейтинг: 5.0/1


каталог сайтів