Вітаю Вас Гість!
Субота, 18 Тра 2024, 11:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Квітень » 28
Печерський районний суд Києва звільнив під заставу у сумі 17 тис. грн. мера міста Ніжин Чернігівської області Михайла Приходька, який звинувачується в отриманні хабара, однак через нові обставини його знову за поданням Генеральної прокуратури було взято під варту на 72 години прямо в залі суду.
Про це повідомив адвокат М.Приходька Григорій Демієнко.
За його словами, це рішення суд ухвалив учора ввечері.
"Я не бачив документу щодо порушення нової кримінальної справи" - сказав Г.Демієнко, зауваживши, що такі дії стосовно його підзахисного є порушенням процесуальних норм.
У зв'язку з цим адвокат планує найближчим часом подати відповідну скаргу.
Наразі М.Приходько перебуває в Київському ізоляторі тимчасового утримання.
Детальніше...
Переглядів: 677 | Дата: 28 Кві 2009 | Рейтинг: 5.0/1

Держекоінспекція в Чернігівській області підбила підсумки роботи за І квартал 2009 року.

Відбулось розширене засідання Колегії Державної екологічної інспекції в Чернігівській області з основним питанням порядку денного «Підведення підсумків роботи Держекоінспекції в Чернігівській області за І квартал 2009 року».

Аналізував роботу начальник інспекції, голова Колегії - Валентин Васильович Коворотний.

Про це «Високому Валу» повідомила Тетяна Петрівна Войтенко, головний спеціаліст у зв’язках з громадськістю та ЗМІ Держекоінспекції в Чернігівській області.

Брали участь в обговоренні члени Колегії – заступники начальника Держекоінспекції, представники обласних управлінь: охорони навколишнього природного середовища; лісового та мисливського господарства; водних живих ресурсів; з контролю за використанням та охороною земель.

Був присутній Шевчук Іван Федорович - старший помічник прокурора Чернігівської області з питань нагляду за додержанням природоохоронного законодавства, ... Читати далі

Переглядів: 799 | Дата: 28 Кві 2009 | Рейтинг: 5.0/1


каталог сайтів