Вітаю Вас Гість!
Субота, 18 Тра 2024, 10:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2009 » Листопад » 20

Питання розробки в Чернігові проекту Програми інформування батьків про успішність дітей за допомогою «електронного щоденника» обговорили сьогодні на робочій нараді у заступника міського голови Оксани Тунік-Фриз .
Вказану Програму планують розробляти комплексно за участю представників управління освіти міської ради, комунального підприємства "Інформаційно-аналітичний центр" та за безпосередньої підтримки міської влади.
Оксана Тунік-Фриз вважає, що для проведення презентації даної Програми необхідно вивчити пропозиції щодо надання подібної послуги, а також зібрати інформацію про досвід навчальних закладів міста та інших обласних центрів, де вже запроваджені "електронні щоденники".
Присутні при обговоренні цього питання директори шкіл зазначили, що "електронний щоденник" дозволить батькам отримувати через Інтернет оперативну інформацію про відвідування та оцінки своїх дітей, ... Читати далі

Переглядів: 1210 | Дата: 20 Лист 2009 | Рейтинг: 0.0/0

На адресу голови обласної ради Наталії Романової та голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка надійшла урядова телеграма від міністра аграрної політики України Ю.Ф. Мельника, в якій він привітав керівників області та всіх працівників агропромислового комплексу Чернігівської області з черговим трудовим успіхом – намолотом другого мільйона тонн зерна нового врожаю.

«Низький уклін за сумлінну працю хліборобам, які не покладаючи рук,наполегливо трудяться на благо та процвітання України. Бажаю всім трудівникам ланів міцного здоров’я, щастя, добробуту, наснаги в роботі та затишку в сімейному колі» - наголошується у вітальній телеграмі. А до її тексту хотілося б додати, що найбільший внесок у двохмільйонний «коровай», як проінформували нас в головному управлінні агропромислового розвитку обласної держадміністрації, зробили хлібороби Прилуцького (270 тисяч тонн збіжжя), Бобровицького (260 т.т.) та Бахмацького (160 т.т.) районів, які разом зібрали майже 700 тисяч тонн зерна ... Читати далі

Переглядів: 690 | Дата: 20 Лист 2009 | Рейтинг: 5.0/1


каталог сайтів