Вітаю Вас Гість!
Субота, 18 Тра 2024, 20:13
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » 2010 » Квітень » 26 » ДАІ розпочала операцію «Форсаж»
11:25
ДАІ розпочала операцію «Форсаж»
Державтоінспекція Чернігівської області заради гарантування безпеки учасників дорожнього руху, враховуючи усі фактори, що негативно впливають на стан аварійності урізноманітнила комплекс профілактичних заходів.

Так, з 14 по 22 квітня 2010 року на території Чернігівської області проводиться загальнодержавна операція під умовною назвою „Форсаж”.

Про це «Високому Валу» повідомила прес-служба Державтоінспекції Чернігівської області.

Метою проведення чергових профілактичних заходів ДАІ є виявлення автомобілів, що переобладнанні з метою отримання максимальних динамічних характеристик (форсування двигунів, встановлення двигунів не передбачених конструкцією для даної моделі, встановлення „прямоточних” глушників тощо).

Одночасно працівники Державтоінспекції попереджають проведення на вулицях міст так званих гонок, що нерідко призводять до трагічних наслідків.

Правилами дорожнього руху такі змагання кваліфікуються як масові порушення ПДР групою водіїв транспортних засобів. Як відомо, подібні змагання (гонки) організовуються за допомогою Інтернет-сайтів, як правило у нічний час. Саме тому у ході проведення операції „Форсаж” здійснюється постійний моніторинг Інтернету на предмет виявлення інформації щодо зібрань, проведень несанкціонованих змагань водіїв автомототранспорту на вулично-дорожній мережі з метою їх завчасного попередження.

Одночасно здійснюється відпрацювання установ автосервісу, гаражних кооперативів, автостоянок з метою виявлення організацій, які порушуючи законодавство, без наявності відповідних дозвільних документів проводять роботи, що пов’язані зі зміною конструкції автомототранспорту.


Переглядів: 794 | Додав: borger | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів