Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 14 Тра 2024, 08:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » Архів новин
Служба безпеки передала до Генеральної прокуратури матеріали про ймовірні службові зловживання колишнього прокурора Чернігівської області Анатолія Василевського.
Про це повідомила прес-секретар СБУ Марина Остапенко. Разом із тим, вона спростувала інформацію про затримання Василевського правоохоронцями.
Ми передали в Генпрокуратуру матеріали про можливі зловживання, але ми його не затримували. Зараз він, мабуть, вдома" - розповіла Остапенко.
Інформацію про затримання Василевського спростували і в Генпрокуратурі. "Жодної секунди Василевський не був затриманий. Зараз він перебуває у Києві у своїй квартирі", - повідомив начальник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.
При цьому в прокуратурі, і в СБУ відмовилися говорити про конкретні претензії до Василевського, посилаючись на таємницю оперативно-розшукової діяльності.
За словами Бойченка, Генпрокуратура почала дослідчу перевірку діяльності екс-прокурора Чернігівщини за матеріалами, наданими СБУ.
"Зараз ми ... Читати далі
Переглядів: 834 | Дата: 26 Тра 2009 | Рейтинг: 5.0/1


  Музичний фестиваль "Стара Пристань" є своєрідним сателітом основного, головного фесту "Kobyjcha Motosession". Тому ми закріплюємо за собою право експериментувати з форматом даного фесту.
 Як завжди ми запрошуємо друзів, учасників минулих кобижчанських зльотів, та гостей звідусіль.
  Список гуртів, що виступатимуть на фесті буде оголошено пізніше на головному форумі даного порталу .>.>.
Переглядів: 884 | Дата: 26 Тра 2009 | Рейтинг: 4.9/24

17 травня 2009 року представники Чернігівської обласної та Ніжинської міської організації ВО «Свобода» взяли участь у мітингу-реквіємі за жертвами політичних репресій, що відбувся у Ніжині.
У своєму виступі під час мітингу голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко зазначив: «Політичні репресії проти українців були започатковані Росією не у XX столітті, а набагато раніше. Вони розпочалися за часів Богдана Хмельницького, з підписання Переяславського договору. Причина знищення українців – це наше одвічне прагнення бути господарями на своїй землі. Антиукраїнська істерія продовжується і сьогодні. Нещодавно від рук злочинців, фінансованих Росією, загинув член патріотичної організації «Січ» Максим Чайка лишень за те, що він був українцем.

ВО «Свобода» відкриє архіви та оприлюднить прізвища тих, хто убивав українців і проведе над ними суд. Для цього потрібно терміново провести люстрацію – інакше архіви залишатимуться під наглядом кадебістів, які мають не ... Читати далі

Переглядів: 697 | Дата: 18 Тра 2009 | Рейтинг: 0.0/0

14-го травня у місті Носівка, що на Чернігівщині, на перехресті вулиць Суворова та Святотроїцька загорілася будівля комплексу з восьми приватних магазинів загальною площею 850 квадратних метрів. Ще 01:02 власнику "Автозапчастин" на мобільний телефон надійшло повідомлення про спрацювання охоронно-пожежної сигналізації. А о 01:05 патруль загону самооборони, який складається із місцевих підприємців, помітив пожежу в будівлі комплексу. Чоловіки одразу ж викликали рятувальників.
За п'ять хвилин два відділення районного пожежно-рятувального підрозділу прибули на місце пригоди. Оцінивши обстановку, адже в цей час відбувалось інтенсивне горіння в середині будівель і палав дах, начальник райвідділу МНС підполковник служби цивільного захисту Валентин Проценко додатково викликав пожежну команду місцевого хлібоприймального підприємства та два відділення Ніжинського і Бобровицького райвідділв МНС, що дислокуються за 30 кілометрів від Носівки. Через годину важкої роботи пожежу було локалізова ... Читати далі
Переглядів: 702 | Дата: 15 Тра 2009 | Рейтинг: 5.0/1

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про запровадження обов’язкового маркування вмісту генетично модифікованих організмів під час виробництва вітчизняних продуктів харчування.
Про це розповів перший заступник міністра економіки Сергій Романюк.
Нововведення набирають чинності з моменту публікації відповідної постанови.
"Ми (Мінекономіки) пропонували запровадити маркування продовольчих товарів, в яких є ГМО більше 0,9%, оскільки це існує в Європейському Союзі, але за пропозицією міністра юстиції було ухвалено рішення, щоб не встановлювати це рішенням Кабінету Міністрів, а виходити з технічних можливостей лабораторій, які є сьогодні в Держспоживстандарті. Таким чином, будь-яка наявність ГМО в продукті обов'язково має бути позначена на етикетках будь-якого продовольчого товару вітчизняного виробництва", - сказав Сергій Романюк.
Він також повідомив, що вартість маркування і послуг аналізу буде розрахована Держспоживстандартом. Він зазначив, що під час аналіз ... Читати далі
Переглядів: 705 | Дата: 14 Тра 2009 | Рейтинг: 5.0/1

Не інакше як тільки такими рядками з поезії великого Кобзаря можна охарактеризувати те кощунство, яке вчинили напередодні великого свята Перемоги двоє підлітків з міста Бобровиці.

Близько 18:10 у переддень свята Перемоги до чергової частини Боборовицького райвідділу міліції по телефону надійшло повідомлення від 45-річного місцевого жителя Олексія Ш.

Він повідомив: вдень, приблизно в період з 12-ї до 16-ї години, на цвинтарі в так званому Вересневому масиві невідома особа скоїла наругу над могилою його покійного батька.

На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група в повному складі та керівництво райвідділу.

При огляді місця події, оперативниками було встановлено, що на цвинтарі, крім могили батька заявника, постраждали ще 8 надгробних пам'ятників та чотири хрести. Навколо сплюндрованих могил були виявлені сліди маленького розміру, що дало правоохоронцям підстави вважати, що злочин скоїли неповнолітні.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, мілі ... Читати далі

Переглядів: 881 | Дата: 12 Тра 2009 | Рейтинг: 5.0/2



Сьогодні відбудеться полуфінал на стадіоні Кобижча між командами С.Басань і Кобижча.
Початок о 16-00.

Вболіваємо за наших!!!

Переглядів: 699 | Дата: 10 Тра 2009 | Рейтинг: 5.0/2



9 травня Україна відзначає велике свято –
День Перемоги. Цього дня традиційно зустрічаються фронтовики,
покладаються вінки до пам'ятників військової доблесті і лунає святковий
салют. Правда, так було не завжди. З 1945 до 1965 року, при Йосипі
Сталіні і Микиті Хрущові, це був звичайний робочий день. Тепер же у
людей є можливість вшанувати пам'ять і пригадати тих, кому ми
зобов'язані життям. Тому це свято не тільки радісне, але й сумне, адже
практично кожна сім'я постраждала в тій страшній війні.

У ті вже далекі часи СРСР втратив близько 27 мільйонів чоловік,
зокрема 11,3 мільйонів чоловік на фронті, 4-5 мільйонів партизан.
Багато людей загинули на окупованій території і в тилу країни. У
... Читати далі

Переглядів: 2696 | Дата: 09 Тра 2009 | Рейтинг: 5.0/1

Участь у ньому взяли старший оперуповноважений з особливо важливих справ УДСБЕЗ УМВС України в Чернігівській області Сергій Дудко, співробітник УСБУ в Чернігівській області Михайло Рахманов та експерт Лабораторії малого бізнесу (м. Славутич) Валентина Дарнопих.

Валентина Дарнопих розповіла, що організація, яку вона представляє, зараз реалізовує Проект „Інформаційний Центр з питань протидії корупції – Гаряча лінія 8-800”. Він виконується в рамках проекту „Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні „Гідна Україна”, що виконується Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Корпорації Виклики Тисячоліття (МСС).

У рамках цього проекту в Україні працює “гаряча” телефонна лінія – 8-800-5003100. Зателефонувавши за цим номером, можна отримати інформаційно-консультаційні послуги з питань протидії корупції у різних сферах життєдіяльності.

Пані Дарнопих зробила огляд діяльності Антикорупційної “гарячої” лі ... Читати далі

Переглядів: 788 | Дата: 29 Кві 2009 | Рейтинг: 5.0/1

Печерський районний суд Києва звільнив під заставу у сумі 17 тис. грн. мера міста Ніжин Чернігівської області Михайла Приходька, який звинувачується в отриманні хабара, однак через нові обставини його знову за поданням Генеральної прокуратури було взято під варту на 72 години прямо в залі суду.
Про це повідомив адвокат М.Приходька Григорій Демієнко.
За його словами, це рішення суд ухвалив учора ввечері.
"Я не бачив документу щодо порушення нової кримінальної справи" - сказав Г.Демієнко, зауваживши, що такі дії стосовно його підзахисного є порушенням процесуальних норм.
У зв'язку з цим адвокат планує найближчим часом подати відповідну скаргу.
Наразі М.Приходько перебуває в Київському ізоляторі тимчасового утримання.
Детальніше...
Переглядів: 676 | Дата: 28 Кві 2009 | Рейтинг: 5.0/1

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 18 19 »

каталог сайтів