Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 07 Тра 2024, 00:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Форма входу

Логін:
Пароль:

Теги

Цікаво

Пошук

Головна » Архів новин


Традиційно наприкінці серпня, в славетній Кобижчі проводиться міжнародниий мото-рок фестиваль.
В цьому році теж небуде вийнятку. Тому раді запросити всіх бажаючих 27-28 серпня на андерграундерний та антикомерційний мото-рок фестиваль "Кобижча MOTOSESSION VII" (2011)

Початок: 27 серпня о 14:00

Більш детально на нашому Форумі (тисни)!
Переглядів: 1289 | Дата: 20 Лип 2011 | Рейтинг: 0.0/0

Великий Чернігівський гіпермаркет «Вена» повинен 514600 тисяч гривень

Сума виниклого боргу складається з 350 млн.грн. товарного кредиту, 60,7 млн.грн. за облігаціями серії А і В розміщених на ПФТС в 2010 році, 86 млн.грн. кредитів від «Промінвестбанку», «Укрексімбанку» і банку «Форум» під заставу землі, об'єктів нерухомості та самої будівлі гіпермаркету «Вена»

Як повідомлялося раніше, будівництво другої черги гіпермаркету «Вена» знаходиться в замороженому стані з жовтня 2010 року. Також ЗМІ повідомляли, що з кінця 2010 року відносно власників Чернігівського гіпермаркету порушено три кримінальних справи за фактами ухилення від сплати податків, контрабанди і неповернення банківського кредиту.

Незважаючи на це, ТОВ «Фірма« Вена », власник однойменного гіпермаркету продовжує працювати над залученням фінансів. 15 квітня 2011, компанія планувала розмістити на ПФТС чергові облігації серії С, загальною вартістю в 10 млн.грн.

Відзначимо, що 16 червня 2011 закінчується термін пог ... Читати далі

Переглядів: 1082 | Дата: 21 Кві 2011 | Рейтинг: 0.0/0

Нещодавно учень 10-го класу Бобровицької ЗОШ I - III ст. №1 Олександр Борисенко проектував разом із своїм керівником Віталієм Ралком,учителем хімії, директором школи, науково-дослідницьку роботу «Світ кристалів» на Всеукраїнському семінарі «Сучасне матеріалознавство: матеріали та технології», який проходив у рамках міжнародної науково-практичної конференції «Матеріали для роботи в екстремальних умовах».

За роботу, в якій було досліджено вплив різних середовищ на ріст кристалів мідного купоросу, кухонної солі та міді, учень був нагороджений дипломом II ступеня Малої академії наук Міністерства освіти і науки України.

Також наш юний науковець та його керівник стали учасниками з'їзду Всеукраїнських літніх профільних шкіл і переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, який проходив у Національному центрі ділового й куль ... Читати далі

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 768 | Дата: 13 Бер 2011 | Рейтинг: 0.0/0

Явка виборців на виборах до місцевих органів влади у Чернігівській області склала 50,5%. Про це розповів начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Зозуля.

Він зазначив, що в цілому в районах Чернігівщини явка на місцевих виборах була вищою, ніж у містах обласного значення. Найбільшу активність продемонстрували виборці Сосницького та Срібнянського районів, де явка на дільниці становила 67,9% і 65,6%, відповідно. Найменше уваги до виборів виявили жителі Носівського району - тут проголосували 43,3% виборців.

Жителі найбільших міст області також не виявили активності. Так у Чернігові в місцевих виборах взяли участь 39,6% виборців, у Ніжині - 36,6%, у Прилуках - 44,4%.

Як повідомляло УРА-Інформ, у неділю, 31 жовтня, в Україні відбулися чергові вибори в місцеві органи вла ... Читати далі

Переглядів: 817 | Дата: 03 Лист 2010 | Рейтинг: 5.0/1

Два рази на рік стрілки годинника переводяться на годину.В останню неділю березня - на годину вперед.В останню неділю жовтня - на годину назад.

Це необхідно для того, щоб наблизити адміністративний час до сонячного.

31 жовтня 2010 р. - годинникова стрілка переводиться на годину назад. У ніч з суботи на неділю, з 30 на 31 жовтня.

Стрілки годинника переводяться на годину назад — країна переходить на зимовий час. Перехід на зимовий час в останню неділю жовтня здійснюється відповідно до постанови Кабінету міністрів від 13 травня 1996 року.

Що це означає для нашого здоров'я?
Вранці ми зможемо спати неначе на годину довше (якщо за старим часом) — це добре, але увечері нас почне раніше долати втома і сонливість. Лягти раніше увечері і поспати зайву годину вранці не складе проблем. Але головна неприємність ... Читати далі

Переглядів: 2194 | Дата: 31 Жовт 2010 | Рейтинг: 5.0/1

Шановні користувачі сайту!

Вже 19-й рік ми відзначаємо День Незалежності України!

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

Щиро вітаю всіх вас зі святом, бажаю успіхів, здоров'я, щастя, благополуччя!

Адміністратор сайту
Переглядів: 802 | Дата: 24 Серп 2010 | Рейтинг: 5.0/1

Цього року організаторами мотофестивалю "Кобижча MOTOSESSION VI" було вирішено проводити дійство саме 23-го серпня, як основниим днем. Будьте уважні
Переглядів: 773 | Дата: 21 Серп 2010 | Рейтинг: 0.0/0

У Ніжині Чернігівської області з дитячого будинку-інтернату до реанімаційного та інфекційного відділень міської лікарні з попереднім діагнозом “гостра респіраторна вірусна інфекція” госпіталізовано 6 дітей та 8 дорослих.

Про це повідомляє прес-служба МНС.

З 7 по 11 серпня у будинку-інтернаті, де проживають група дітей (віком від 4 до 18 років) та молодіжна група (віком від 18 до 35 років) з тяжким ураженням центральної нервової системи, констатовано смерть 4 дітей та однієї дорослої людини.

7 серпня померла дитина 2000 р.н., 10 серпня – дитина 1993 р.н., 11 серпня померло двоє дітей 1993 та 2001 р.н. та одна доросла людина. Тіла померлих доставлено у морг Ніжинської міської лікарні.

У будинку-інтернаті проживає 72 особи.

На місці події працює комісія Міністерства охорони здоров’я України.

Ситуація перебуває під контролем Головного управління МНС у Чернігівській області.

Переглядів: 927 | Дата: 13 Серп 2010 | Рейтинг: 0.0/0

На Чернігівщині горять ліси і суха трава
У зв'язку із тривалою спекотною погодою, що встановилась на території Чернігівської області, збільшилась кількість пожеж у лісах та сухої трави.

Найчастіше причинами їх виникнення є так званий "людський фактор" - необережне поводження з вогнем, непогашені вогнища, кинутий сірник або недопалок.

Лише за останню добу підрозділами МНС було ліквідовано 14 таких пожеж.

Так поблизу с. Ловинь Ріпкинського району вчора о 14:40 на відкритій території вигоріло 4 га сухої трави.

В с. Кукшин Ніжинського району о 17:25 на відкритій території вигоріло 15 га сухої трави.

Біля села Миколаївка Менського району об 11:00 вигоріло 50 метрів квадратних настилу в лісі Березнянського лісництва.

Об 11:54 біла с. Шиловичи Ічнянського району вигоріло 0,5 га настилу в лісі.
Щоб уникнути лиха та не завдати шкоди навколишньому середовищу, Головне управління МНС у Чернігівській області в черговий раз звертається до населення з проханням у ... Читати далі

Переглядів: 770 | Дата: 09 Серп 2010 | Рейтинг: 0.0/0



Бізнесмен Вагіф Алієв, який є почесним консулом Російської Федерації в Чернігові, готовий вкласти інвестиції в обласному центрі Чернігівщини

Про це Алієв заявив під час прес-конференції в Чернігові, повідомляє УНІАН.

«Ми готові увійти до міста, дати підтримку», - сказав Алієв, підкресливши, що зацікавлений в будівництві торгово-розважального комплексу або готелі. На уточнююче питання журналістів, про яку суму інвестицій йде мова, він відповів, що це може бути 100 млн. дол

Алієв також зауважив, що обговорив це питання з міським головою Олександром Соколовим та очікує підтримки міської влади.

У свою чергу, Соколов відзначив, що майбутній інвестиційний проект буде реалізовуватися в рамках Схеми розвитку туризму Чернігова.

За словами міського голови, земельну ділянку для торгово-розважального центру є, всі подробиці майбутнього проекту будуть розголошені після п ... Читати далі

Переглядів: 837 | Дата: 18 Черв 2010 | Рейтинг: 5.0/1

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 18 19 »

каталог сайтів